بورس برنج شالیزار گیلان
مرکز بهترین برنج ایران
بورس برنج برنج

بورس برنج

برنج صدری

بورس برنج صدری در واقع محلی است برای ارائه محصول ارگانیک با کیفیت و درصد خلوص بالا با قیمتی رقابتی

توضیحات بیشتر

آخرین آخبار

اخبار بورس برنج

بورس برنج

با انواع برنج ایرانی آشنا شوید

  • برنج صدری سالاری: در شهرستان های آستانه اشرفیه و لاهیجان کشت می شود. برنج سالاری مزه ی بسیار خوب و عطر متوسطی دارد.
  • برنج صدری شاه پسند: کیفت پخت بالا و عطر و بوی متوسطی دارد. شاه پسند برنج صادراتی ایران است.
  • برنج صدری دم‌ زرد: کشیده و قدبلند است اما بو و عطرش به اندازه صدری دم‌ سیاه، شما را مست و مدهوش نمی‌کند.
  • برنج صدری دُم ‌سیاهبرنج‌ اعلایی است که هم بوی خوبی می‌دهند و هم قد می‌کشند و هم خوشمزه هستند.
  • برنج صدری دم سفید: در مناطقی همچون رشت و کوچصفهان کشت می شود.
  • برنج صدری دم سرخ: در رشت، لاهیجان و ولشت زیر کشت می‌رود.
  • برنج صدری حسن سرایی: صدری حسن سرایی یا ممتاز خوب قد می‌کشد ولی نسبت به دم‌ سیاه و دودی ارزان‌ تر و با کیفیت کم تراست.
  • برنج صدری هاشمی: از بهترین برنج های خوب و خوش پخت ایرانی است . این برنج به نام کشاورز کاشف آن یوسف هاشمی نامگذاری شده است. این برنج دانه بلند بوده و عطر و طعم بی نظیری دارد.
  • برنج صدری علی کاظمی: برنج دانه متوسط بوده و طعم و عطر خوبی دارد. رنگ دانه ها سفید و کدر است و به نام کشاورز کاشف آن نامگذاری شده است.
  • رنج طارم محلی (طارم استخوانی و سنگ طارم): برنج طارم اولین بار در استان زنجان و در شهر طارم کشت شد و به همین خاطر به آن طارم گفته می شود. اکنون به عنوان یکی از معروف ترین برنج های شمال شناخته شده است. برنج طارم دانه بلند بوده و رنگی متمایل به کرم دارد.
  • برنج طارم دم سیاه: این نوع برنج دارای ریشک یا شلتوکی با دم سیاه رنگ است و به همین علت دم سیاه نامگذاری شده است. این برنج از خانواده برنج صدری و دانه بلند است. دانه ها رنگ سفید متمایل به کرم دارند.
  • برنج طارم-هاشمی: این برنج توسط کشاورزان توسعه داده شده  و مراکز تحقیقاتی و سازمان های دولتی هیچ نقشی در ترویج این رقم نداشتند. این برنج ماندگاری بالایی داشته به طوری که تا ساعت ها بعد از پخت نرمی و طعم خوب خود را حفظ می کند. این برنج دانه متوسط است.
  • برنج طارم رشتی: برنج طارم رشتی طعم و بوی خیلی خوبی دارد و اگر به فکر خرید برنج ایرانی هستید حتما روی آن حساب کنید.
  • برنج طارم دیلمانی: بیشتر در غرب استان مازندران کشت می شود و در واقع، این سمت از شمال برای پرورش دیلمانی مناسب‌تر است.
  • برنج سنگ طارم: خوشمزگی و بوی خوش سنگ طارم آن را در شمار بهترین‌ها برای خرید برنج ایرانی قرار می‌دهد.
  • برنج اهلمی طارم: از گونه های جدید طارم است که معمولا در استان های لرستان، اصفهان، خوزستان و فارس کشت می شود.
  • برنج طارم امیری: از نظر میزان عطر متوسط بوده و بازده بالایی در هر هکتار کشت دارد.
  • برنج طارم سنگ‌جو:
  • برنج موسی کاظم: این برنج خانواده طارم است و علاوه بر قد بلند، بوی خوب و طعم خوشایندی دارد.
  • برنج فجر: برنج فجر عطری شبیه برنج طارم دارد، دانه متوسط بوده و رنگ آن سفید و اندکی کدر رنگ هست. ظاهر خنجر مانند این برنج آن را متمایز می کند. این برنج تنها برنج اصلاح شده ژنتیکی عطر دار است.
  • برنج آمل ۱: یک برنج دو رگه بین واریته محلی ایرانی (طارم فیروز کنده ساری) با رقم ژاپنی (تایجونک نی تیوان) است که در سال ۱۳۵۱ معرفی شد. این برنج دانه بلند است.
  • برنج آمل ۲: این برنج در سال ۱۳۵۵ با تحقیقات بر روی برنج ایرانی در انستیتو بین المللی برنج در فیلیپین به دست آمد و در سال ۱۳۵۹ در ایران به کشاورزان معرفی شد. این برنج نیز دانه بلند است.
  • برنج آمل ۳: یکی از پر محصول ترین ارقام برنج معرفی شده است که از اصلاح ژنتیکی برنج سونان هندوستان به دست آمده است. این برنج نیز دانه بلند است.
  • برنج ندا: این برنج با نام برنج شمشیری نیز شناخته می شود. رنگ دانه سفید و شفاف و دانه بلند است. هنگام پخت خوب قد می کشد اما عطر خاصی ندارد.
  • برنج شفق: این برنج با اصلاح ژنتیکی برنج باسماتی تولید شده است.
  • برنج سپیدرود: یکی از ارقام پر محصول معرفی شده موسسه تحقیقات برنج کشور است. این رقم دانه بلند و قلمی است و سبوس بسیار زیادی دارد.
  • برنج درفک: این برنج در سال ۱۳۸۲ توسط موسسه تحقیقات برنج کشور در وزارت جهاد کشاورزی ثبت شد. این برنج نیز یکی از ارقام برنج پر محصول است و در کنار برنج خزر و سپیدرود کیفیت خوبی دارد.
  • برنج کادوس: این رقم پس از تحقیقات و دورگه گیری در موسسه فیلیپین تولید شد و بعد از آن به ایران ارسال گردید. طول دانه ها متوسط است و شبیه رقم شفق است.
  • برنج نعمت: یکی از ارقام اصلاحی پر محصول است که در سال ۱۳۶۴ از تلاقی بین آمل ۳ و سنگ طارم در ایستگاه تحقیقات برنج آمل انجام پذیرفت و در سال ۱۳۷۴ معرفی شد. این برنج نیز دانه بلند است.شبیه برنج ندا بوده فقط طول دانه ها کمی بلندتر است.
  • برنج تیسا: این برنج که در سال ۱۳۹۷ معرفی شد رقم جدید و اصلاح شده است که مقاومت بالایی به کم آبی و خشکسالی دارد همچنین مقاومت این برنج به بیماری “بلاست” نیز بسیار بالاست. این برنج در هنگام پخته شدن نرم و سبک است و وقتی سرد می‌ شود نرمی خود را حفظ می‌ کنند و سفت نمی‌ شوند.
  • برنج شیرودی: در سال ۱۳۷۵ توسط موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر استان مازندران معرفی شد و نتیجه اصلاح ژنتیکی برنج‌های محلی نوع خزر و طارم دیلمانی می باشد. این برنج نیز پرمحصول بوده و نسبت به آفت و بیماری مقاوم است و در مناطقی که کیفیت خاک و آب مناسبی ندارد نیز به راحتی کشت داده می شود. این برنج شبیه طارم و هاشمی است اما عطر و طعم آن ها را ندارد به همین دلیل قیمت پایین تری دارد.
  • برنج خزر: این برنج هم در مازندران و هم در گیلان کشت می شود. برنج دانه بلند است و رنگ آن سفید کدر و گچی است. این برنج عطر و طعم خاصی ندارد و یکی از برنج های تولید شده توسط دانشمندان ایرانی است.
  • برنج تابش: از جهش برنج طارم محلی به وجود آمده و دانه بلند است.
  • برنج بهار: برنجی اصلاح ژنتیکی شده می باشد.
  • برنج ساحل: برنجی اصلاح ژنتیکی شده می باشد.

انواع برنج قهوه ای:

برنج قهوه ای به دلیل داشتن سبوس رنگ، طعم و بافت خاص خود را دارد.

برنج قهوه ای برای مدت زمان کمتری نسبت به برنج سفید آسیاب می شود به همین دلیل لایه های سبوس آن باقی می ماند.

این برنج به دلیل فیبر بالا، بافت ترد, عطر و طعم شبیه گردو جز محبوب ترین برنج هاست. زمان پخت این برنج از برنج سفید بیشتر است.

چهار نوع مختلف برنج قهوه ای وجود دارد:

  • برنج قهوه ای دانه کوتاه:

برنج قهوه ای دانه کوتاه از هسته های کوچک تشکیل شده است و هنگام پخت می تواند بافت بسیار چسبنده ای داشته باشد. به همین دلیل، برای پودینگ برنج و دسرهای مشابه گزینه خوبی است. برنج قهوه ای دانه کوتاه بعد از یک شب خیساندن، به ۲۵ دقیقه زمان پخت نیاز دارد.

  • برنج قهوه ای دانه متوسط:

برنج قهوه ای دانه متوسط نسبت به نوع دانه کوتاه، بزرگتر است. هنگام پخت بافت نرم و لطیفی دارد و گزینه خوبی برای سوپ ها و سالادها است. این برنج باید حداقل چهار ساعت خیسانده و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه پخته شود.

  • برنج قهوه ای دانه بلند:

اکثر مردم این نوع برنج قهوه ای را می شناسند و مصرف می کنند. این برنج رنگ قهوه ای متمایل به طلایی دارد. به علت بافت ترد و طعم خاصش در بین مردم محبوب است. این برنج را می توان سرخ کرد و یا به مدت ۴۵ دقیقه پخت.

  • برنج قهوه ای روشن:

وقتی نیمی از سبوس در طی فرآیند آسیاب برداشته شود ، برنج قهوه ای روشن به دست می آید و فیبر و مواد مغذی کمتر و زمان پخت و پز کوتاه تری (۲۰ دقیقه) نسبت به برنج قهوه ای دانه بلند دارد.

برنج سایر شهرستانها مثل زنجان ، لرستان ، اصفهان و غیره

خرید برنج صدری دم زرد

یکی از مرغوب ترین ارقام برای خرید برنج ایرانی، برنج صدری بوده که به سه دسته دم سیاه، دم زرد و دم قرمز تقسیم بندی شده که در این بین نوع دم سیاه آن به دلیل درخواست بالای مصرف کنندگان برنج بیشتر کشت می شود. برنج صدری پس از پخت عطر و طعم خوشایند داشته و می توان آن را به عنوان برنج مجلسی به حساب آورد. همچنین برنج صدری پس از میل کردن برای دستکاه گوارش مشکلی ایجاد نکرده و بافت بسیار نرمی دارد. برای خرید برنج صدری درجه یک می توانید به سایت بورس برنج مراجعه کنید.

پس از خرید برنج صدری نگهداری آن چگونه است؟

پس از خرید برنج صدری بهتر است برای نگهداری از آن و جلوگیری از شپشک زدن برنج می توانید از راهکارهای نگهداری برنج صدری که در ادامه به آن خواهیم پرداخت؛ استفاده نمایید. نحوه نگهداری برنج صدری عبارت انداز:
1-  برنج باید در جای خشک و با فاصله از زمین نگهداری شود.
2- در مکان هایی با رطوبت زیاد، برنج مستعد شپشک بوده که بهتراست برای جلوگیری از آن، چند جبه سیر را درون گونی برنج قرار دهید.
3- در صورتی که برنج دچار شپشک شد، می توانید آن را در هوای آزاد قرار دهید. در صورت تمایل می توانید مقداری نمک روی برنج ریخته و پس از یک الی دو روز می توانید برنج را مصرف نمایید.
4- در صورتی که قصد نگهداری برنج در انبارها را دارید، می توانید در محیطی قرار دهید که جریان کافی هوا در آن وجود داشته و هرساله انبار برنج ضدعفونی شود.

خرید برنج صدری و طرز پخت آن

یکی از متداول ترین سوالاتی که کاربران را درگیر خود کرده است؛ طرز پخت برنج صدری چگونه است؟ دراین مطلب قصد داریم تا شما را با نحوه ی پخت برنج صدری بیشتر آشنا کنیم. برنج صدری در دو روش به صورت کته و آبکشی تهیه شده که در دو روش طعم و عطر بسیار خوشایند دارد. توصیه ی ما برای مصرف روزانه از برنج صدری، استفاده از روش کته می باشد. اما در صورتی که تمایب به پخت برنج صدری مجلسی دارید، بهتر است از روش آبکشی در پخت برنج استفاده نمایید. در این روش برنج به یکدیگر نچسبیده و ظاهر مناسب تری دارد. اما در ادامه به توضیح بیشتری درباره روش های پخت برنج صدری می پردازیم.

در این روش برنج شسته و به همراه نمک به مدت 6 الی 7 ساعت در آب خیسانده شود. برای پخت برنج، برنج را داخل آب جوش در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید. سپس بعد از نرم شدن برنج صدری، برنج را آبکش کرده و آب آن را خارج کنید. مجدد برنج را به همراه کمی روغن به قابلمه برگردانید.

  • پخت برنج صدری به روش کته

در این روش ابتدا برنج را چندین مرتبه شسته و اجازه دهید تا به مدت 5 ساعت داخل آب و نمک بماند. سپس برنج را به همراه یک قاشق غذاخوری روغن در قابلمه ریخته و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بر روی حرارت قرار داده شود تا آب برنج به بخار تبدیل شود. سپس برنج را به مدت 15 الی 20 دقیقه روی حرارت کم قرار داده تا برنج دم بکشد.

چرا خرید برنج صدری اهمیت دارد؟

همان طور که در ابتدای مطلب گفته شد، برنج صدری یکی از مرغوب ترین انواع برنج ها بوده که ظاهر و عطر آن موجب شده تا بسیاری از افراد به خرید برنج صدری روی آوردند. برنج صدری علاوه بر مصرف خانگی و مراسم ها، می توانید در پخت شله زرد، شیربرنج و انواع نون برنجی استفاده نمایید.

فروش برنج صدری درجه یک

در مطلب فوق به معرفی اجمالی درباره برنج صدری، نحوه نگهداری و نوع مصرف آن پرداختیم. یکی از بهترین و پرفروش ترین انواع برنج ایرانی بوده که می توان در مجالس نیز استفاده نمود. همچنین قابل ذکر است در صورتی که برنج صدری درجه یک را خریداری نمودید؛ بهتر است از روش های نگهداری که در این مطلب به آن پرداخته شد، استفاده نمایید تا برنج دچار شپشک نشود. برای خرید برنج صدری  می توانید به فروشگاه  بورس برنج مراجعه کرده و اقدام به خرید برنج صدری با کیفیت بالا و مناسب ترین قیمت تهیه نمایید.

برای پیگیری سفارش، لطفا شماره سفارش و آدرس ایمیل خود را در کادرهای زیر وارد کرده و دکمه پیگیری را فشار دهید. شماره سفارش از طریق رسید و ایمیلی که به شما ارسال شده در اختیارتان قرار گرفته است.